WELL BEING AT SCHOOL E-TWINNING PROJESİ

2023-2024 Yılı WELL BEING AT SCHOOL İsimli Projemiz

"Well Being At School" isimli e twinning projemiz 2023-2024 eğitim öğretim yılında Yunanistan, Polonya, İtalya, Moldova, Hırvatistan, Gürcistan, Azerbaycan ve 10 Türk ortakla İngilizce Öğretmenimiz Betül CANBAZOĞLU'nun yürütücülüğünde faaliyetlerine başladı. Projemizde 4. sınıf öğrencileri yer almaktadır, ancak tüm okulda kalıcı izler bırakmasını umuyoruz. Projemiz şubat ve haziran aylarını kapsamaktadır. Projemizde amacımız okul ortamında öğrencilerin iyi oluş ve refah düzeylerinin artırılması, öğrencilerin okulda kendilerini psikolojik, sosyal, bilişsel, duygusal birçok yönden iyi hissetmeleri ve çok daha iyi ifade edebilmelerini sağlamaktır. Etkinliklerimizi de bu kapsamda gerçekleştireceğiz. Aşağıdaki linkte tanıtım videomuz bulunmaktadır. Tıklayarak inceleyebilirsiniz.

24-04-2024